Referenties

Een Referentie Toevoegen
Hilda Spruit
27-11-2016, 18:27
Hanneke Tinor-Centi schreef over mijn boek 'Geestverwanten', waarmee ik de Jonge Jury Debuutprijs 2016 won, een fraaie en zeer professionele recensie. Na deze eerste kennismaking met haar, kwam ik erachter dat ze behalve deskundig ook nog eens bijzonder aardig en meedenkend is. Nu zie ik dat ze haar eigen bedrijf is gestart, wat leuk! Mocht ik er met mijn volgende boek zelf niet uitkomen, dan zal ik niet twijfelen om van haar diensten gebruik te gaan maken.
Renata Gravendijk
14-11-2016, 10:35
Ik heb Hanneke leren kennen via Inloophuis Pisa. Ik werk met haar samen en op zakelijk vlak zie ik haar als zeer accuraat, betrokken, open en enthousiast partner. Het is daarom zeer plezierig om met haar samen te werken.
Simon Hammelburg
13-11-2016, 11:27
Hanneke beschikt over kennis, wilskracht en nog veel meer. Boekminnend Nederland (en daarbuiten) volg haar en haar cliënten. Zij is... GOED en heeft hart voor haar zaken en mensen.
Anco van der Veen
23-04-2015, 13:16
Ik heb in haar interim periode bij het Horizon College kort met Hanneke samenwerkt. Hanneke verzorgde in die periode een aantal communicatie-activiteiten voor het Facilitair Bedrijf. Ik daarbij ervaren dat Hanneke een communicatieadviseur is die goede vragen stelt, snel de kern en de juiste toon weet te pakken en in haar boodschap op een aantrekkelijke manier het praktische met het strategische weet te verbinden.
Anco van der Veen, directeur Facilitair Bedrijf at ROC Horizon College
Peter Valbracht
27-12-2013, 14:35
Hanneke is communicatief een topper en weet als geen ander positieve activiteiten zoals maatschappelijk betrokken ondernemen over het voetlicht te brengen
Peter Valbracht, Manager De Waaier, Divisieleider De Hooge Waerder Connect, Onderzoekend Leider, Organisatieregisseur
Jan Overtoom
02-08-2013, 08:26
De afgelopen jaren heb ik vanuit Bouwend Nederland regelmatig contact met Hanneke gehad. Ik ken haar als een zeer betrouwbare en goed benaderbare communicatieprofessional. Iemand met ideeën, initiatieven en kennis van zaken. Afspraken komt ze altijd na. Kortom, iemand waarmee je heel goed kunt samenwerken.
Jan Overtoom, Regiomanager Randstad Noord at Bouwend Nederland
George Dujardin
30-05-2013, 14:25
Ik heb Hanneke leren kennen als een zeer professionele deskundige op het gebied van communicatie, die sterk wordt gedreven door wat de klant beweegt en voelt.
Als extern betrokkene in vaak complexe bouwprocessen wist zij mij te treffen door haar betrokkenheid, kennis en openheid. Iemand die kan ‘binden’ en informeren in zaken die voor betrokkenen van groot belang zijn.
George Dujardin, Owner, dujardin advies
Joke van der Meij
28-05-2013, 19:23
Ik heb Hanneke leren kennen als een enthousiaste bevlogen vakvrouw. Haar kennis over communicatie, public relations en nieuwe media en haar royale netwerk heeft zij belangeloos ingezet voor Inloophuis Pisa.
Hanneke heeft ons diverse keren geadviseerd en ondersteund waar het ging om publiciteit, naamsbekendheid en sponsoractiviteiten.
Naast haar vakkennis is Hanneke ook nog eens een heel fijn mens om mee samen te werken, ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.
Joke van der Meij, Raadslid Hoorn Lokaal
Rene Schalk
27-05-2013, 14:22
Hanneke is een professionele communicatieadviseur die zowel op corporate als op projectniveau opereert. Enerzijds zakelijk, maar anderzijds altijd met warmte en persoonlijke belangstelling voor de mensen met wie zij werkt.
Rene Schalk, Directeur-bestuurder bij SamenLeven
Marco Velt
07-03-2013, 18:21
In de afgelopen jaren heb ik met Hanneke een uiterst plezierige samenwerking opgebouwd rondom ons concept ‘Het Ronde Tafel gesprek’. Samen organiseerden wij een reeks van interessante debatten waarbij Hanneke haar netwerk aansprak en op kundige wijze de organisatie en acquisitie op zich nam. Haar commerciële vaardigheden en kennis van marketing en concerncommunicatie zijn groot.
Marco Velt, Eigenaar & eindredacteur
Wiek Luza
26-02-2013, 09:19
Zelden iemand getroffen die zó goed haar enorme charme weet te paren aan een terriërachtige vasthoudendheid, waardoor het bijna niet anders kan of zij zal haar doelen bereiken.
Hanneke laat zich kennen als een energieke, gedreven en bezielde werker, die staat voor haar visie, die zij dan ook met veel overtuiging over het voetlicht weet te brengen.
Haar grote kennis en vaardigheid op het gebied van communicatie, PR en nieuwe media zijn daarbij natuurlijk bijzonder helpend en meetbaar effectief.
In de samenwerking blijkt Hanneke een enorm loyale persoonlijkheid, een mens waarop je kunt bouwen; solide en betrouwbaar. En wat ze ook voor je doet, het zal voor 100% in orde zijn; voor minder gaat zij niet.
Wiek Luza, Training, Coaching en Therapie en Coördinator Inloophuis Pisa
Maarten Schiphorst
02-12-2009, 10:16
It's always a pleasure to work with Hanneke. She is a positive and enthusiastic person, passionate and precise in her work.
Maarten Schiphorst, Owner, Media Support Alkmaar BV
Peter Knijn
16-11-2009, 09:00
Hanneke is a fine personality to work with and she knows exactly what she wants and though she is a very sweet person she demands quality and that's where she is good in.
Peter Knijn, Managing director at Peter Knijn Multimedia

HT-C Communicatie en Marketing

Snijdershof 34
1713 WD Obdam
Noord Holland
E-mail: htinorcenti@hotmail.com 
Mobiel: 06-46590516